Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@22:43:50 GMT

چرا فضانوردان نمی‌توانند در فضا پیتزا درست کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۲۹۳۹۸

چرا فضانوردان نمی‌توانند در فضا پیتزا درست کنند؟

بی وزنی در فضا باعث شده است که استفاده برخی از محصولات غذایی در فضا ممنوع شود. ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) در ارتفاع متوسط ​​حدود ۴۰۲ کیلومتری از زمین می‌چرخد، بنابراین اینطور نیست که فضانوردان بتوانند با یک پیتزا فروشی تماس بگیرند. البته، در سال ۲۰۰۱ رستوران زنجیره‌ای پیتزا هات، اولین پیتزا را به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاد، اما این یک کار بزرگ و استثنائی بود و رسیدن آن بیشتر از ۳۰ دقیقه طول کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش slashgear، باید توجه کرد که تعدادی از چیز‌ها وجود دارد که فضانوردان نمی‌توانند در حین محصور شدن در ایستگاه فضایی بین المللی آن‌ها را مصرف کنند. الکل، بستنی، نان و هر چیزی که شکننده باشد در لیست ممنوعه قرار می‌گیرند؛ بنابراین می‌توان فرض کرد که خمیر پیتزا نیز در دسته نان‌ها قرار می‌گیرد. بی وزنی فضا همراه با خطر ناشی از حرکت چیز‌های کوچک در محیط همراه است. حرکت چیز‌های کوچک باعث وارد شدن آن‌ها به چشم‌ها، دریچه‌های هوا، یا تجهیزات الکترونیکی گران قیمت می‌شود.
برنامه ناسا برای ایجاد چاپگر‌های سه بعدی در فضا

در سال ۲۰۱۳، ناسا بودجه‌ای را به یک کسب و کار کوچک در آستین، تگزاس برای توسعه چاپگر مواد غذایی سه بعدی تخصیص داد. شرکت تحقیقاتی سیستم‌ها و مواد (SMRC) می‌خواست ماشینی بسازد که بتواند غذا درست کند. دستگاه SMRC می‌تواند با مخلوط کردن مغذی‌های پودری (یعنی پروتئین و نشاسته) با روغن یا آب غذا درست کند. در این فرایند غذا می‌تواند با ریز مغذی ها، طعم‌ها و بو‌ها ترکیب شود و سپس مانند یک چاپگر جوهر افشان اسپری شود.

پیتزا در فضا

یکی از اولین دستور العمل‌های این دستگاه چاپ پیتزا به صورت لایه‌ای بود که از خمیر شروع می‌شد، سپس سس مواد مختلف روی آن قرار می‌گرفت. در سال ۲۰۱۷، ناسا برای خدمه اکسپدیشن ۵۳ مقدار زیادی لوازم پیتزا، از جمله خمیر بوبولی از پیش ساخته شده، فرستاد که طعم آن متفاوت از پیتزا‌های معمولی موجود در فضا است.

دستور پخت پیتزا فضایی محدود به خمیر‌ها و سس‌هایی است که می‌توان آن‌ها را روی خمیر پخته نشده و از پیش ساخته شده پخش کرد همچنین مواد باید بتوانند به سس‌هایی که استفاده شده اند بچسبند. علاوه بر این، برای نگه داشتن همه چیز​​در طول تمام کار‌های آماده سازی، به کار گروهی زیادی میان فضانوردان نیاز است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فضا فضا پیما فضانوردان فضای مجازی فضانورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران

رئیس سازمان فضایی ایران از توسعه ایستگاه‌های زمینی به عنوان یکی از برنامه‌های جدی سازمان فضایی ایران خبر داد که این ایستگاه‌ها برای استفاده از ظرفیت فضا و ماهواره‌ها ضروری هستند. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، حسن سالاریه؛ رئیس سازمان فضایی ایران از بهره‌برداری فاز اول پایگاه فضایی چابهار در سال 1403 خبر داد.

سالاریه هدف از ساخت این پایگاه را دسترسی به مدارهای مختلف فضایی عنوان کرد.

وی گفت: نخستین پرتاب از این پایگاه، پرتاب ماهواره خورشیدآهنگ خواهد بود.

سالاریه همچنین از توسعه ایستگاه‌های زمینی به عنوان یکی از برنامه‌های جدی سازمان فضایی ایران خبر داد.

ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار

به گفته وی، این ایستگاه‌ها برای استفاده از ظرفیت فضا و ماهواره‌ها ضروری هستند.

رئیس سازمان فضایی ایران در خصوص آزمایشگاه‌ها و مراکز تست آزمون نیز گفت: تلاش می‌کنیم امسال این مراکز را به بهره‌برداری برسانیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • (ویدئو) ترامپ برای آتش نشانان نیویورک پیتزا برد
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • واگذاری ۱۴۸۳ سند نهضت ملی مسکن و هزار فقره سند مالکیت روستایی در بندر خمیر
  • واگذاری هزار فقره سند مالکیت در بندر خمیر